Hakkımızda

Çoraplar, günlük yaşantımızın vazgeçilmez parçalarından biridir. Ayak sağlığını koruyan, konforlu ve şık bir çift çorap giymek her zaman önemlidir. Artan üretim hacmi ve yoğun pazarla ile beraber çorap sektörü içerisindeki pazar payını arttırmış ve grup firması olan Lav Çorap Teks. San. Tic. Ltd. Şti. 2009 yılında faaliyete geçmesiyle birlikte Türkiye pazarına ek olarak Avrupa pazarında da yerini almıştır.

Lav Çorap, yıllardır çorap sektöründe faaliyet göstermektedir ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlanan ürünler sunmaktadır. Müşterilerimize yüksek kaliteli, şık ve konforlu çoraplar sunmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Üretimimizi, son teknoloji ile donatılmış, bilgisayar sistemli ve yeni nesil makinelerde gerçekleştiriyoruz. Üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünler bay, bayan ve çocuk gruplarında yazlık ve kışlık çoraplardır. Kalite kontrol prosedürlerimiz ve üreticiden çorap sloganımızla, ürünlerimizin her zaman müşterilerimizin beklentilerini aşmasını hedefliyoruz. Üretim aşamasından, satış sonrasına kadar her detayla bizzat ilgileniyoruz. Böylece, müşterilerimize en kaliteli ve en rahat çorapları sunmayı amaçlıyoruz.

Bizim için en önemli şey, müşterilerimizin mutluluğu ve memnuniyetidir. Müşterilerimize en uygun olan çorapları üretip çorap sektöründe öncü firma olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tasarım ve ARGE çalışmalarını kendi bünyemizde bulundurduğumuz, işinde uzman ekibimiz tarafından hazırlanan çoraplarımızı tüm müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmetle sunmaktayız.

Lav Çorap olarak, müşterilerimize güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz. Size de üreticiden çorap farkıyla kaliteli, konforlu ve şık çoraplarımızı deneyerek bunu ayaklarınızda hissetmenizi öneriyoruz.